keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Sekalaista

Milloinkahan se kesä meinaa saapua? Muutaman ihan kivan aurinkoinenkin päivä on ollut joo, mutta kyllä alkaa masentaa, kun on kokoajan kauhean kylmä ja ei tiedä, koska alkaa satamaan.

Mun mies on ollut nyt pari viikkoa lomalla, joten ollaan touhailtu yhdessä paljon kaikkea, käyty salilla,lenkillä,pyöräilemässä,rannalla jne. On kivaa, kun on ehtinyt viettää aikaa yhdessä :)


Aika urheilupitoista on siis ollut. Kuvat on otettu Pyynikiltä, kun kävimme siellä viime viikolla lenkillä.

Ja niin, kamera kävi viime viikolla avattavana ja koko optiikka oli murtunut, joten sitä ei kannattanut korjata. Vakuutusyhtiöstä tuli jo rahat uuteen vastaavaan kameraan, mutta en päätynyt siihen. Minullahan siis oli Canon Powershot SX 20, joten vastaava olisi ollut Powershot SX40. Mietin kuitenkin, että ostan vähän toisenmoisen kameran, ja ostoskoriin klikkaisin Canon EOS 1100D-järjestelmäkameran. Mukana tulee tommonen "perus"putki (niistä en hirveesti tajua :D)

kuva: canon.fi
Kyseinen kamera oli kuitenkin hieman halvempi kuin tuo Powershot. Tämähän ei nyt mikään järjin ihmeellinen järkkäri ole, mutta enpä minäkään ole ihmeellinen kuvaaja :D Nyt vain sitten harjoittelua ja tietoa kuvaamisesta päähän, niin opin käyttämään kyseistä kameraa ja saamaan siitä kaiken irti :) Nautin kuitenkin kuvaamisesta ja haluan kehittyä siinä. Tämä on varmastikin hyvä kamera siihen.

Vanha kamera, voi pientä :(
Mutta joo, uuden kameran saan ensi viikolla ja pääsee sitten kuvailemaan muullakin kuin tuolla mun puhelimella :)

Mutta,koittakaa nauttia kesästä, vaikka sää ei olekaan ollut parhaimmillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti