maanantai 25. kesäkuuta 2012

Juhannus

Kuvia ei ihan hirveästi irtoa, koska sitä kunnollista kameraa ei ole vieläkään ja se, että ei tehty oikeastaan mitään kummallista :D


Laukku on tosi hienosti ja mikä toi ilme on?



Siinä näkyy juhannuksen vaatteet ja meikki. Rakkauskengät oli jalassa <3 Tosin niitäkin ois voinu harkita muutaman kerran, kun illalla käveltiin Pyynikintorilta Tahmelan rantaan, jolloin noista kengistä meni kaikki hiekka sisälle ja vaikka ovatkin aivan ihanat jalkaan, kyllä tuo korko alkoi tuntua Pyynikin mäkiä kivutessa ylös ja alas.

Alkuillasta oltiin kavereiden luona grillaamassa ja syömässä. Illalla lähdettiin sitten kohti keskustaa ja kävimme tosiaan myös siellä Pyynikillä. Istuskeltiin ja juteltiin vaan ja kotiin tultiin joskus kolmen aikaan.

Lauantaina oli pienimuotoinen väsymys ja ei tehty yhtään mitään. Sunnuntaina kävin yksinäni salilla ja siinä oli senkin päivän ohjelma.

Huomenna mulla alkaa 7 viikon työssäoppiminen, joten haisen paskalle seuraavan puolitoista kuukautta ja olen todella väsynyt ja kiukkuinen. Koitan ehtiä tätä blogiakin kirjoitella, varsinkin kun saan sen uuden kameran lauantaina käsiini :P Hiukset pitäisi vain värjätä, koska viikonloppuna on yhdet juhlat.

Tällainen vähän erilainen juhannus :) Viime vuonna kävimme juhannuksena Särkänniemessä, joten on näitä kaupunkijusseja tullut jo muutama vietettyä.

Ai niin, juhannuksen herkku, minkä leivoin, mokkapalakääretorttu:


Herkkua oli...

Palaillaan!

Ps. Annan blogissa arvonta meneillään,käykää kurkkaamassa :)

2 kommenttia: