tiistai 7. toukokuuta 2013

Wappu oli ja meni

Viime viikolla juhlittiinkin vappua ensimmäistä kertaa opiskelijahaalarit päällä. Valitettavasti sekä maanantaina että tiistaina kamera jäi kotiin, joten kuvasaldo on pyöreä nolla näiltä vapun hulinoilta. Maanantaina aloitettiin EKY:n prewappubileillä, jotka alkoi pesäpallopelillä, jatkui tiedekuntamme juhlatiloissa ja lopuksi siirryttiin Baarikärpäseen.

Mulle olisi kyllä riittänyt maanantain juhlimiset jo, mutta tiistaina sitten jatkettiinkin oikeilla vappubileillä :D Käytiin seuraamassa Mantan lakitus ja loppuilta vietettiiinkin Amarillossa, jossa oli lääkisläisten ja oikislaisten bileet, mutta jonne myös me EKY:n tytöt livahdettiin :P

Keskiviikkoaamuna olin jo todella väsynyt kaikkeen juhlimiseen ja lähdimmekin ajelemaan kotikaupunkiimme. Ensi vuonna pitää kyllä mennä vappusillikselle Ullanlinnanmäelle!

Vanhemmillani nautiskelin ajasta meidän koiran Poten kanssa ja käytiin lenkkeilemässä :)


Pitkästä aikaa sain sykemittarinikin käyttöön. Sain syntymäpäivälahjaksi Polarin sykemittarin, mutta sen kanssa oli koko ajan pieniä ongelmia, joten se kävi huollossa ja sain nyt uuden sykevyön. Ainakin nyt on toiminut fiksusti joten toivotaan, ettei tule enää ongelmia :)


Siinä meidän yhdeltä lenkiltä sykkeitä,aikaa ja kuluneet kalorit.

Tuntuu ihan oudolta, kun ensimmäinen vuosi eläinlääkiksessä kohta ohi! Mihin tämä vuosi oikein katosi? Mutta olen juuri oikealla alalla kehittämässä itseäni eläinten hyvinvoinnin ammattilaiseksi ja toivon, että tulen olemaan siinä niin hyvä kuin pystyn. Parin viikon päästä on tulossa sitten vielä koostetta ensimmäisen vuoden kursseista, kunhan saan ensin itse viimeisen kurssin pakettiin :)

Aurinkoista viikkoa!

4 kommenttia:

  1. Tee joku ihana tsemppipostaus pääsykokeesta esim. itse pääsykoetilanteesta :-) Koe lähestyy kovaa vauhtia!!

    Toivottavasti voin kutsua ensi syksynä itsenäni myös EKY:n tytöksi :-) Tsemppiä sullekin loppu kevääseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti :) Katsotaan, jos ehtisin tehdä postausta siitä, voisin ainakin mainita siitä jossain postauksessa. Toivottavasti pääset opiskelemaan, EKY:läisenä on ihan parasta ;)

      Tsemppiä pääsykokeeseen!

      Poista
  2. mullakin on ollut polarsykemittarin kanssa ongelmia! pari kertaa ehdin käyttää niin alkoi temppuilla. pitää varmaan viedä huoltoon jos sieltä saisi uuden vyöt tms :) hihi ja opiskelijavaput on kyllä mainioita, varsinkin haalarit päällä kun ei tarvitse murehtia että vaatteet likaantuisi siinä rymytessä;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mulla alkoi ny uusiksi pelleilemään vaikka kävi huollossa! En tie, mitä tuon laitteen kanssa tekisi, alkaa kyllä ärsyttämään, kun ei voi toimia kunnolla. Taidan olla seuraavaksi suoraan Polariin yhteydessä.

      Mäkin olen tykästynyt opiskelijahaalaribileisiin :P Vaikka tykkäänkin laittautua, nii asuu mussa silti poikatyttö, että on kivaa vaan bailata, eikä tarvi välittää, onko hameenhelma suorassa!

      Poista