perjantai 24. toukokuuta 2013

Kesä

Tänään olikin viimeinen koulupäivä ja syksyllä vasta jatketaan opiskelujen merkeissä :)

Blogger ei anna mun lisätä kuvia, joten näistä tuli tämmöiset kirjoiteltavat kuulumiset. Huomenna me lähdetään Tallinnaan viettämään vuosipäivää, ollaan yksi yö hotellissa vanhankaupungin vieressä, kivaa! Syödään hyvin ja vähän shoppaillaan.

Kaunista kesää teille, palailen asiaan taas ensi viikolla

Ja eläinlääkikseen hakeneet blogin lukijat, tulkaa kertoilemaan pääsykoefiiliksiä :)

7 kommenttia:

  1. Koe oli aivan kamala HUH. Olen sanaton kokeen haasteellisuudesta. Tuntuu, että sillä laskurutiinilla ei tehnytkään nyt yhtään mitään. Jos vanhantyyliset pääsykokeet palaavat takaisin, niin ehkä tämän vuosisadan aikana vielä pääsen opiskelemaan, mutta mikäli koe on löytänyt nyt sen lopullisen muotonsa, niin not a change. Kyllä oli niin vaikea koe, että pisterajat tulevat tippumaan... No haen ehkä vielä kerran, ja uudella taktiikalla kokeeseen..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulinkin, että koe olisi ollut haastava ja ihmiset olivat sen jälkeen ollut aika huonoilla fiiliksillä. Harmi :(

      Toisaalta, aina jotkut pääsevät sisälle, joten lisää ei saa masentua eikä ikinä saa luovuttaa! Toivottavasti onnistuit tarpeeksi hyvin, että saisit koulupaikan, pidän peukkuja :)

      Poista
  2. Oon lueskellut sun blogia jo jonkin aikaa ja saanut siitä paljon voimaa ja päättäväisyyttä, mutta kyllä nyt oli niin kamalan vaikea koe, etten tiedä millä ihmeen ominaisuuksilla siitä olisi voinut suoriutua, ei päättäväisyydellä ainakaan, tällä kertaa :-( Taitaa ne luvut jatkua sitten heti heinäkuussa ja toivotaan, että ensi vuonna tulee minulle parempi koe... Jään seuraamaan sun blogia, koska se motivoi niin suuresti ja antaa voimia porskuttaa eteen päin. Kyllä minäkin vielä joskus onnistun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kivasta kommentista, arvostan sitä paljon! :)

      No mutta, ainahan joku pääsee sisälle, kokeessa testataan myös sitä että kellä se pää kestää paineen alla, varsinkin jos on vaikea koe.

      Toivon, että onnistuit ja pääsit sisälle, jos ei niin ensi vuonna vaan uusi yritys, ahkeruus palkitaan :)

      Poista
  3. Moikka,

    pääsitkö sä muuten sisään pääsykoe- vai yhteispistekiintiössä? Millaiset paperit sä kirjoitit lukiosta? Ihan mielenkiinnosta vain kyselen, sillä aiempien kirjoitustesi perusteella koen, että meissä on jotain samaa :) Sata kertaa pitää samat asiat kahlata läpi, mutta ahkeruuden ansiosta tulostakin syntyy :D

    Mulla on tosi huonot YO-paperit, aikoinaan yhteisainereaalistakin vain tuo C. Kokonaiskuva näyttää sellaiselta, kuin CCCjaB.... mutta tuosta "saaliista" on jo aikaa, ja en siis tehnyt lukiossa mitään, enkä lukenut mihinkään.. edes kirjoituksiin. Onkohan tässä mitään toivoa päästä eläinlääkikseen...

    Hyvää kesää!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pääsin sisälle pääsykoejonosta, koska mulla on todella huonot paperit lukiosta, kirjoitin CCCBB :D eli toisinsanoen ei mun papereilla tehnyt yhtää mitään, kun hain elukalle. ahkeruus todellakin palkittiin ja jos minä pääsin sisälle, niin pääsee kyllä muutkin ahkerasti pänttäävät. Minäkään en tehnyt lukiossa opiskelun eteen yhtää mitää ja sisällä ollaan :)

      Hyvää kesää sinullekin!

      Poista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista