perjantai 12. huhtikuuta 2013

Pieniä juttuja kodistamme

Vihdoin ja viimein meidän asunnossa alkaa olemaan kaikki kohdillaan ja ajattelin ottaa niistä tänne kuvia. En siis pidä sisustamisesta paljon, enkä ole hyvä siinä :D Suurin osa tavaroista tuleekin Ikeasta pienen budjetin vuoksi.

Makuuhuone





Makuuhuoneessa ei ole siis vaatekaappia, joten vaatelipastojen ostaminen oli pakollista. Lisänä toimii myös vielä kuvassa vilahtava rekkitanko, jossa säilytän mekkojani, jakkuja jne. Lipaston päällä on joululahjaksi saamani korurasia ja ihana Barbababa :) Makuuhuoneeseen on vielä ahdettu työpöytäkin, jossa säilytän koulujuttujani. Katosta löytyy Ikean valaisin ja pimeässä loistavat tähdet. Ne on kivan näköiset kun menee nukkumaan, voi leikkiä olevansa ulkona tähtitaivaan alla.

Keittiö


Keittiössä on myös huonosti säilytystilaa, joten asensimme seinälle muutaman hyllyn, johon sitten laitettiin mausteet ja kaikkea muutakin tavaraa.

Olohuone


Olohuoneesta näkyikin muutama kuva jo aikaisemmin(missä näkyi esim. uusi sohvamme), tässä nyt vielä kuva meidän "kissojen nurkkauksesta" eli täydestä kaaoksesta :D Löytyy pahvilaatikko, leikkiputki ja kaikenmaailman leluja. Olen myös yrittänyt tukkia kirjahyllyn reunan kaikella mahdollisella, jotta kissat eivät hyppäisi hyllyn päälle :) Olohuone ja keittiö on meillä siis yhtä avonaista tilaa. Hyvin ollaan silti mahduttu vaikka neliöitä löytyy vain 40.

Eteisestä meiltä puuttuu vielä fiksu apupöytä, tällä hetkellä tilapäisratkaisuna siinä toimii minun vanha yöpöytäni ja voitte kuvitella, että se on vähän liian matala. Mutta on sillä jo monta kuukautta pärjätty. Suunnitelmissa on siis ostaa siihen uusi pöytä, kunhan vain saadaan aikaiseksi.

Parvekekin meiltä löytyy, otan siitä kuvan, kunhan saamme sen kesäkuntoon(jos tuo sääkin vaihtuisi vähän paremmaksi). Tarkoituksena on verkottaa parveke, jotta kissatkin pääsisivät nauttimaan ulkoilmasta ilman valjaita.

Loppuun terveiset Väinöltä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti