maanantai 8. huhtikuuta 2013

Belge

Viime aikoina olen ollut aika laiska salilla käymisen suhteen ja syöminenkin on lipsunut :D Toisaalta, en jaksa stressata asioista, koska kerranhan me vain eletään ja eikä sitä viitsi koko aikaa tehdä vasten tahtoaan, jos on huono fiilis.

Sunnuntaina me lähdettiin Malminkartanoa kohti ja tarkoituksena oli kiivetä Malminkartanon huipulle portaita, josta askelmia löytyy huimat 426! Pidemmät kuin Pispalan portaat Tampereella, jossa olen itseäni käynyt rääkkäämässä.


Siellä ne portaat odottelee :)


Huipulle päästiin ja vie muutamaan kertaan :)


Jutta ja puolen vuoden superdieetit-ohjelmasta olevan Kaisan rakkauslukko. Motivaattori kaikille laihduttajille! :)


Siinä ne portaat kummittelee. Kiivettiin ylös pari kertaa ja sitten käytiin tekemässä pieni kävelylenkki. Kauaa ei voitu kuitenkaan olla, koska illalla olin sopinut muutaman kurssikaverin kanssa tapaamisen ja menimme syömään Kluuvissa olevaan ravintola Belgeen.



Ruoka oli hyvää ja hauskaa oli, kiitokset vaan tytöille :) Asuksi valikoitui aika perus, siisti asu. Ei ollut siis mikään laiskottelu sunnuntai, niin kuin yleensä.

Mutta nyt pitää lopetella tämä kirjoittaminen ja miettiä vaikka tuota tenttiin lukemista, joka kolkuttelisi ihan kohta jo ovella. Toisinsanoen kaadun sohvalle ja otan päiväunet :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti