keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Alkuvuoden fiilikset


Haha, tuntuu ihan siltä että mitä ihmettä, vaihtuiko se vuosi jo :D No mutta, hyvää uutta vuotta kaikille lukijoille. Postauksesta löytyy randomisti kuvia pitkin alkuvuotta ja aloitetaan vaikka uuden vuoden asukuvalla :) Blogi on kyllä käynyt useasti mielessä enkä ole blogimaailmasta todellakaan vieraantunut. Päivittäin olen käynyt lukemassa aina uusimpia postauksia, mutta omalle kirjoittelulle en ole vain ottanut aikaa. Teen tätä hommaa kuitenkin ihan vain itseni takia, joten en ole ottanut paineita postaustahdista. Nyt varmaan parin viikon päästä lähentyvä tentti tekee tehtävänsä ja koitan vältellä lukemista kaikin tavoin.
Uutta vuotta viettämässä @ Kajaani
Jotenkin tuntuu oudolta, että nyt on jo maaliskuu. Alkuvuosi on hurahtanut ohi todella hurjaa vauhtia töiden, koulun ja vapaa-ajan kanssa. Tammikuussa joululoman jälkeen opinnot jatkuivat normaalisti ja vietin kavereiden kanssa paljon aikaa, käytiin esimerkiksi opiskelijaristeilyllä, mutta vietettiin myös rauhallisempiakin iltoja :)

Lunttilappua anestesian ja tehohoidon tenttiin
Leivontailta kavereiden kanssa

Helmikuussa taas odotti neljät syntymäpäivät(yhdet olivat omani) ja kaikkia muita kivoja vapaa-ajan viettoja. Tuli käytyä leffassa, syömässä ja muutenkin vain ulkona. Omat synttärini otin kyllä ihan rauhallisesti, ei vanha tahdo enää jaksaa :D


Mun synttäreiltä, ihana päivä <3
Synttärilahjakortin tuhlausta
Viime viikonloppuna käytiinkin vielä ulkona syömässä, leffassa ja shoppailemassa(Mun synttärijuhlat part 2). Ensimmäistä kertaa tänä keväänä kaivoin aurinkolasitkin esiin ja niille tuli kyllä tarvetta, oli aivan mahtava sää.

Syömässä @ Stefan`s Steakhouse

Helmikuun alussa mulla oli todella vaikeaa koittaa jaksaa kaiken tekemiseni kanssa ja koin pienimuotoista elämänahdistusta, joka kosketti oikeastaan kaikkea. Tuntui, että ei vaan pää kestänyt jatkuvaa kiirettä eikä mua huvittanut oikeastaan tehdä yhtään mitään. Mutta nyt viimeiset kaksi viikkoa olen käynyt sitkeästi treenaamassa vaikka aina ei ole huvittanut, lisäksi ostin uusia treenivaatteita. Tämä on todellakin kannattanut! Olen jaksanut aamuisin nousta luennoillekin paljon paremmin eivätkä pikkuasiat enää ole ahdistaneet ollenkaan niin paljon. Suosittelen liikuntaa siis kaikille, tämä tyttö saa ainakin siitä niin paljon voimaa jaksaa raskaassa arjessa. Vaikka välillä aina tuntuu että ei vain ehtisi lähteä salille kaiken kiireen keskellä, niin kyllä se kannattaa.


Nyt aion tsempata myös opintojeni kanssa eli alkaa lukemaan parin viikon päästä koittavaan lisääntymistieteiden tenttiin. Lisäksi pitäisi alkaa tehdä suunnitelmia jo kesää ajatellen, että mitähän kivaa sitä keksisi. Aion myös nauttia arjen pienistä hyvistä hetkistä enkä aina vain keskity kaikkeen negatiiviseen.

Älkää stressatko ja nauttikaa elämästä! :)
xoxo Salla

Keep smiling :)

2 kommenttia:

  1. Hyvää lähestyvää kevättä! Olen lukenut sun blogia säännööllisen epäsäännöllisesti alusta asti. Kivaa lueskella sun päivityksiä vaikkakin harvakseltaan. Niin moni bloggaaja vain lopettaa kaikessa hiljaisuudessa. Tsemppiä kevääseen, itse vielä junnaan tässä hakuvaiheessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja kiitos kommentistasi :)

      Kiva kuulla, että täällä joku käy välillä lukemassakin, vaikka päivityksia tulee todella harvakseltaan.

      Hyvää kevään jatkoa myös sulle ja tsemppiä opiskeluun!

      Poista