maanantai 2. tammikuuta 2012

Hyvää uutta vuotta! :)


Onpas taas aikaa,kun olen ehtinyt kirjoittelemaan,mutta olen nautiskellut joululomastani :) Joulu tuli ja meni,olin kotona vanhempieni ja sisarusteni kanssa ja nautiskelin hyvästä ruoasta! Lahjojakin sain,en jaksanut kaikkia kuvata,mutta tässä muutamia:


Mieheltäni sain lahjaksi aivan ihanan barbababan <3 Olen aivan heikkona pehmoleluihin ja olen ihastellut näitä aina kaupassa ja nyt sain ikioman!


Sain mieheltäni toiseksi lahjaksi Yon-Ka-ihonhoitotuotteet, kasvojen puhdistusgeelin ja kasvoveden. Viime keväänä kävin kasvohoidossa ja tutustuin Yon-Kan tuotteisiin ja tykästyin kovasti. Studio feel it:in nettisivuilla myydään Yon-Kan tuotteita ja sieltä löytyy myös tietoa niistä :)


Äidiltä sain lahjaksi Dermosilin kosteusvoiteita.




Mieheni suvun puolelta lahjaksi tuli kissanmuotoinen kynsien huoltosetti sekä kissakuvioinen tiskiharja. Miten niin on huomattu, että olen kissarakas? :D En kyllä raaski käyttää kyseistä tiskiharjaa, jätän sen koristeeksi keittiöön ;)


Äidiltä sain lahjaksi tämän suoristussuihkeen ja samaan pakettiin kuului myös Osiksen lakka.


Mieheni äidiltä lahjaksi tuli myös tällaiset... kädenlämmittimet? En tiedä oikeaa nimeä,mutta aivan ihanat <3 tulevat varmasti olemaan käytössä.


Sain kivasti lahjoja,vaikka en toivonut kuin muutaman jutun. Saimme myös yhteiseksi lahjaksi lakanoita ja astioita ja muuta perustavaraa. 

Jouluna tuli myös herkuteltua aika lailla, joten sovimme, että nyt syömme terveellisesti ja olemme molemmat herkkulakossa. Tämän vuoksi ruokavaliomme on muutaman viimeisen viikon koostunut lähinnä ruokaisista salaateista.

Pekoni-pistaasipähkinä salaatti
Kana-leipä salaatti


Pidämme molemmat ruoanlaitosta, mutta opiskelijabudjetilla ei ole varaa hienostella :D Kokkaisimme varmasti paljon monipuolisemmin, jos raaskisimme laittaa rahaa enemmän eri raaka-aineisiin. Mutta nyt herkkulakossa edetään ja syödään terveellisesti! Tammikuu pitäisi kestää ilman leivoksia ja karkkia :/ 

Nyt toivotan kaikille,hyvää alkanutta vuotta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti