keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Sokos Shopping

Äiti oli käymässä mun luona kylässä ja käytiin vähän shoppailemassa :) Oli ihanaa ostaa pitkästä aikaa jotain! Ihme ja kyllä,kaikki mitä tuli ostettua,ostin Sokokselta, josta yleensä haen korkeintaan meikkejä.





Ostin siis tuollaisen Guessin paketin, mistä löytyi Guess Seductive-tuoksu, suihkugeeli ja vartalovoide. Kuvissa tuo paketti ja purkit näyttävät punaisilta, todellisuudessa väri on kyllä enemmän pinkki.



Ostin myös uudet talvisaappaat,koska (kaikki) entiset ovat hajoamispisteessä. Nämä Rieker-merkkiset oli alessa ja viimeinen pari lähti mun matkaani :) Ovat tosi mukavat jalassa, ja nimenomaan halusinkin kävelysaappaat,joissa korko ei ala ahdistamaan missään vaiheessa. Nyt haaveissa on vielä hieman korkeammalla korolla olevat saappaat, mutta ehkä haaveilen niistä sitten alennusmyyntien aikaan.

Ostin myös kahdet farkut,mutta en jaksanut alkaa niitä kuvata,koska en tykkää kuvata vaatteita vain henkarissa, enkä päälläni viitsi niitä kuvata, koska en ole vielä saanut lyhennettyä niitä :) Farkut ei ole kauhean hienon näköiset,kun lahkeita on käännetty monta kymmentä senttiä :D Farkutkin tosiaan lähtivät mukaani Sokokselta, eikä niidenkään hinta päätä huimannut.

Alan nyt tekemään koulutehtäviä,mitkä pitää palauttaa muutaman päivän päästä,hyvää illan jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti