maanantai 6. heinäkuuta 2015

Sunnuntairetki

Viime viikolla päätimme lähteä päiväreissulle Porvooseen ihan muuten vaan. Vapaapäivä, ihana sää, kaunis Porvoo ja hyvä ruoka tekivät tehtävänsä ja reissu oli todella onnistunut. Itse ihastuin Porvooseen, voisin jopa kuvitella joskus asuvani siellä :)

Mutta antaa kuvien puhua puolestaan








2 kommenttia:

  1. Moi! Kun elukalla opiskelet, niin osaatko sanoa, kuinka paljon siellä näkyy eläinlääkärien huonontunut työllisyystilanne? Entä miten itse olet kokenut asian, vaikuttaako esim. kesätöiden tms saantiin? Olen hakenut pari kertaa elukalle, mutta nyt olen alkanut miettimään, että kannattaako enää hakea, jos töitä ei ole. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meille on puhuttu jonkin verran nykyisestä työllisyystilanteesta mutta ei sitä opiskelujen aikana ole huomannut. Meille on Suomen eläinlääkäriliitto käynyt pitämässä aiheesta luennon, jossa käsiteltiin eläinlääkäreiden laajaa työkenttää eli että kaikki eivät vain pääse tekemään praktiikkaa vaan täytyy olla valmis siirtymään esim. elintarvikehygienian puolelle.

      Kesätöiden saannissa tätä ei kyllä huomaa ja olen itsekin jo yli vuoden tehnyt klinikalla hoitajan töitä. Eri asia on sitte viitosvuoden jälkeinen kesä ja kuutosvuosi, saako silloin töitä kun saa toimia jo eläinlääkärin hommissa. Näistä paikoista on kova kilpailu.

      Itse uskon että tekevälle riittää töitä ja jos on valmis muuttamaan pois pääkaupunkiseudulta nii työpaikkojakin avautuu eri tavalla(monelle tuntuu et Helsingistä poistuminen on hankalaa).

      Poista