keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Synttärit!

On taas ollut taukoa tässä postailemissa :)

Pari viikkoa sitten vietin synttäreitäni, 22 vuotta pärähti mittariin, mutta aikuistuttu ei olla vielä yhtään! Kurjasti kävi vain niin, että heräsin kuumeessa lauantaiaamuna,kun piti juhlia synttäreitä luokkakavereiden kanssa. Harmiksi porukka oli vielä tulossa tähän meille juhlimaan, joten oli pakko ottaa vain särkylääkettä ja laittaa paikkoja kuntoon juhlavieraita varten :) Synttäreiden pukeutumisteemana oli "Kuinka en ikinä pukeutuisi" Lainasin itse luokkakaveriltani pitkän maksimekon, jota en ikimaailmassa laittaisi päälleni :D Mieheni tosin kyllä kehuikin, että se näytti hyvältä, tiedäpä siitä sitten...


Viime viikon makasinkin sitten kuumehöyryissä kotona enkä pystynyt tekemään yhtään mitään. Nyt olo alkaa olemaan normaali, vaikka yskä jäi vielä kiusaksi. Tämä viikko onneksi on lomaa koulusta, joten ehdin hyvin lukemaan pääsykokeisiin :)

2 kommenttia:

  1. Mun mielestä kannat tuon maksimekon tosi hyvin. Noin villi printtikin ja silti näyttää hyvältä! :)

    http://vaatetellen.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :)

      Ise en olisi ikinä tuollaista päälleni pistänyt(tosin siksi se sopi nyt teemaan :D) Maksimekkoa ehkä voisinkin harkita,mutta tuo väri on mulle se kauhistus.

      Poista